PROJEKTJEINK
 
 
 
 
 
 
Nyárra elkészülnek a kültéri medencék
 
Jól halad a kültéri élmény- és gyermekmedence építése a Kispesti Uszoda kertjében.
 
További képek megtekinthetők a FORRÁS OLDALON lévő képre kattintva.
 
A téli időjárás kicsit hátráltatta a két kültéri medence (élmény és gyermek) építését, ennek ellenére várhatóan május végén megnyílik a szabadtéri fürdőrész az uszodakertben – tudtuk meg Kertész Csaba alpolgármestertől, aki szerint a 80-85 millió forintból épülő új rész alaposan megváltoztatja az uszoda életét az idei próbaév lesz, és a tapasztalatok alapján újragondolják az uszoda és a külső strandrész működését. Kertész Csaba szerint az előttünk álló nyár fontos tapasztalatokat hoz majd, hiszen össze kell hangolni, de el is kell különíteni az uszoda külső és belső működését.
 

Az uszodakert az elkövetkező időszakban alaposan megváltozik majd, hiszen a két új medence mellé homokozó és kiszolgáló létesítmények (zuhanyozók, öltözők) épülnek. Ezen kívül az egyik strandröplabda-pályából szintén füves terület lesz. Ez nem jelenti azt, hogy megszűnne a strandröplabdázás a kertben, hiszen a megmaradt négy pályán továbbra is tartanak majd versenyeket – mondta el lapunknak az alpolgármester, aki szerint a változások nem befolyásolják majd a nyári táborok zavartalan lebonyolítását sem. 

 

Ebben az évben már készülnek arra is, hogy jövőre lecserélik a régi elavult öltözőszekrényeket, és újfajta, használatarányos, karórás beléptető rendszert szerelnek majd föl – foglalta össze a tennivalókat az alpolgármester. 

 
Forrás: kispest.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minden jog fenntartva! Kispest Kft. © 2010.
A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával jött létre.