PROJEKTJEINK
 
 
 
 
 
 
Berzsenyi utcai gyermekorvosi rendelő fejújítása
 
Állami támogatás hiányában teljesen önerőből, mintegy nettó 76 millió forintból újítja fel teljesen az önkormányzat a gyermek háziorvosi és kerületi védőnői szolgáltatásoknak is helyet adó épületet a Berzsenyi utcában. A beruházás a napokban elkezdődött, és várhatóan 2017. január végén fejeződik be majd.
 
 
A teljes körű felújítás során sor kerül a több mint harmincéves épület tetőszigetelésének felújítására, és a homlokzati fal hőszigetelésére, valamint a homlokzati nyílászárók cseréjére.
A belső terek átépítése során a válaszfalak áthelyezésével az 5 orvosi rendelő és a kiszolgáló közös helyiségek, a pihenők, az elkülönítő, az étkező, az öltözők, a zuhanyozó, valamint a betegváró is megszépül. Sor kerül a burkolatok (csempe, járólap), a közművezetékek (víz, szennyvíz, fűtés) és a vizesblokkok, valamint a fűtés berendezéseinek (mosdó, WC, csaptelepek, radiátorok) teljes körű cseréjére.
Ezen kívül korszerűbb világítást és informatikai eszközöket kap a rendelő. A megszépült rendelőben pedig a zavartalan működéséhez szükséges új szakmai berendezések (pl. gyógyszerszekrény), egészségügyi és egyéb felszerelések, irodai tárgyak, kerülnek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minden jog fenntartva! Kispest Kft. © 2010.
A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával jött létre.